annonce
Fire point til Bagsværd
Bagsværd fik uafgjort mod Orient og vandt efterfølgende over Grevevar bagud 0-2, men fik 3-3 mod Orient

Som i første turneringskamp kom Bagsværd bagud indenfor få minutter. I løbet af det første kvarter var Bagsværd bagud 0-2 mod et velspillende Orient, der overraskede med hurtigt kombinationsspil og gode afslutninger. Bagsværd fik kæmpet sig tilbage i kampen ved hårdt arbejde og udlignede til 2-2 for blot kort efter igen at komme bagud.3. Bagsværd fik dog endnu engang kæmpet sig tilbage i kampen og udlignede til slut resultat 3-3.
Bagsværds mål blev scoret af Lasse Rasmussen, Patrick Markussen og Niklas Matthiassen.
Fire dage senere mod Greve kom Bagsværd for tredje kamp ud af fire bagud inden for de første 10 minutter. Det blev dog hurtigt tydeligt, at Bagsværd spiller for spiller og som hold var et klart bedre hold. Bagsværd fik udlignet på en god omstilling ved Patrick Markussen, og fik scoret sejrsmålet af den nyoprykkede U19-spiller Lucas Halle.
– Vi har nu spillet tre kampe på en uge og fået syv point, hvilket vi er tilfredse med. Vi er dog nødt til at få mere styr på vores spil i den indledende fase af kampene, da vi bruge alt for mange kræfter på at kæmpe os tilbage, udtaler Flemming Bockelund.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top