Fjernvarmen er på vej omkring Søborg Hovedgade
De næste par år udbygges fjernvarmenettet i området omkring Søborg Hovedgade, så boligejere nu får mulighed for at skifte til fjernvarme.

De fleste boligejere kan spare penge på at skifte til fjernvarme. Hvis de bruger olie, kan de spare op til 50 procent på varmeregningen. Samtidig kan man lave plus på miljøregnskabet, for med fjernvarme kan kommunen udnytte en stor del af den energi, der kommer i overskud, når kraftværkerne producerer strøm.

Området omkring Søborg Hovedgade bliver koblet på fjernvarmenettet.

Udbygningen forventes at ske i perioden fra 2015 til 2017.

Vi vil først forsyne de områder, hvor tilslutningen er størst. Vi forsyner en vej når mindst halvdelen af husene på vejen har tilsluttet sig Gladsaxe Fjernvarme.

Først graver Gladsaxe Fjernvarme hovedrør ned ude i vejen. Derefter graver de en smal rende i kundernes have, hvor rørene ind til huset skal ligge. Jord, fliser og planter bliver lagt pænt tilbage, og arbejdet er overstået på højst en uge. Til sidst arbejdes en 1-2 dage på de indendørs installationer.

Den planlagte udbygning af fjernvarmenettet i Gladsaxe er netop sendt i offentlig høring. Der kan derfor i løbet af efteråret komme ændringer til udbygningsplanerne.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top