annonce
Flot opbakning til tryghedsvandring
Tryghed-37-14.jpg
Mange interesserede fulgte med på en tre timers tryghedsvandring. Foto: Privat.
Over 50 borgere og officielle repræsentanter deltog i vandringen i Høje Gladsaxe.

Den første af to tryghedsvandringer, som er blevet til i samarbejde mellem Gladsaxe Kommune, boligselskaberne og Fællesdriften i Høje Gladsaxe, Nordicom og Gladsaxe Lokalpoliti, blev afviklet torsdag den 4. september. I efteråret 2013 blev der oprettet et partnerskab – Task force Høje Gladsaxe – med det formål, at styrke lokalområdets rolle i at bekæmpe bandekriminaliteten og øge den oplevede tryghed i Høje Gladsaxe.
Tryghedsvandringen blev guidet af kriminalpræventiv koordinator Bent Nikolajsen fra Københavns Vestegns Politi. Vandringen forløb over tre timer og blev gennemført i lav sol på en lun sensommeraften.
Task force Høje Gladsaxe har afsat et beløb på 200.000 kroner til at gennemføre en række hurtige forbedringer på baggrund af de forslag, tryghedsvandringerne peger på. Forslagene til forbedringer lød blandt andet på mere lys på trapper og svalegange, nedskæring af bevoksning ved p-pladser og stier, fjernelse af graffiti og generel forskønnelse.
Den næste tryghedsvandring finder sted 12. november 2014.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top