Folkefest ved søen
søen-007.jpg
Der var et væld af aktiviteter, og familielivet blev plejet med forældre/børn-oplevelser. Foto: Niels Rasmussen
1.000 mødte op til Søens Dag

 

De truende regnskyer nøjedes med at være truende. Og så blev Søens Dag ved Bagsværd Sø i søndags en succes af rang. Igen. -Jeg tror, at vi er oppe på 1.000 besøgende, som vi også var det i fjor, siger Jesper Larsen fra Grønt IDE Center. Der var et liv af den anden verden, på den stille og rolige måde. Mange tog imod tilbuddet om at låne en turkano for at tage en tur ud på søen. Selvfølgelig med redningsvest på. Der blev klatret i træer, der blev aet fisk, der blev bagt pandekager over det store bål. Jesper Larsen stod selv ved en af de poster, der indgik i en naturudfordring. Han fortalte om kredsløbet i søen og om hvordan man med hjælp fra naturen selv kan gøre noget for at få en bedre vandkvalitet. Fortidens synder skal repareres. -Jeg både håber og tror, at mange får noget med hjem. Både børn og voksne. Og om ikke andet så er mange i hvert fald blevet gjort opmærksom på området, siger Jesper Larsen, der bl.a. viste en geddes skarpe tænder op og fortalte, at mange mindre fisk var prisgivet, når de lige kom forbi det gab. Lokal Agenda 21 havde lavet naturudfordringen, hvor man kunne teste sin viden om naturen og lave kreative naturting. Jeppe og Marie fra Lille Nørd kom også forbi.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top