Annonce
Fra motion til medalje
styrke.jpg
Klaus Larsen kom på medaljeskamlen ved DM og satte dansk rekord i sin aldersklasse. Foto: Privat.
Styrkeløfter fra Gladsaxe vandt sølv ved DM

For 24 år siden begyndte Klaus Larsen at gå til styrketræning i Atlas Fitness og Motion. I fjor blev Atlas medlem af Dansk Styrkeløfter Forbund, og nu har Klaus Larsen sikret klubben den første medalje.

Det skete ved de danske mesterskaber i bænkpres uden udstyr – kaldet RAW.

Med 141 kg. på brystet sikrede Klaus Larsen ikke bare Atlas MF en 2. Plads til DM Senior Open, men også en ny dansk rekord i Master 1 gruppen.

Klaus startede i Atlas i 1990 på opfordring fra en ven og tidligere klassekammerat, der tidligere var startet sammen med sin far

Atlas Motion & Fitness har eksisteret siden 1985, og fra at være en klub, der udelukkende beskæftigede sig med vægttræning, er Atlas i dag en  idrætsforening der i tæt samarbejde med kommunen tilbyder et væld af aktiviteter så, som styrkeløft, fitness, svømning, konditions og boksetræning .

Den nyeste aktivitet i klubben styrkeløft er en sportsgren bestående at tre discipliner,  squat, bænkpres og dødløft. Har man lyst til at stifte bekendtskab med styrkeløft har man mulighed for at møde både Michael og Klaus i klubben mandag, onsdag og fredag hvor de gerne giver en hjælpende hånd, råd og vejledning omkring styrkeløft, sammen med klubbens veluddannede instruktører.

Michael Melchiorsen har flere danske mesterskaber bag sig samt fem danske rekorder

Klaus Larsen har ud over Atlas MF’s sølvmedale forleden, Danmarksmesterskab fra 2013 og tre danske rekorder.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top