Gladsaxe er årets vækstkommune
EY-vækstpris.jpg
Fra venstre ses kommunaldirektør i Gladsaxe Kommune, Bo Rasmussen, borgmester Karin Søjberg Holst (A) og erhvervschef Mille Stilliing. Foto: Privat.
Gladsaxe er kommunen, som vækstvirksomheder tilvælger

EY, der er en af de førende rådgivnings- og revisionsfirmaer i Danmark, har netop taget pulsen på vækstmiljøet i de danske kommuner, og kåret Gladsaxe Kommune til årets vækstkommune 2013. EYs undersøgelse viser, hvor entreprenørerne og deres vækstvirksomheder vælger at drive deres virksomhed og dermed hvilke kommuner, der er bedst til at tiltrække og fastholde disse virksomheder.

Gladsaxe har taget et spring fra en 19. plads i 2012 og indtager nu førstepladsen. EY fremhæver, at Gladsaxe Kommune er kendetegnet ved, at den historisk har været hjemkommune for nogle af Danmarks største virksomheder – og samtidig været i stand til at skabe nogle rammer, der har været medvirkende til at kommunen har kunnet tiltrække og fastholde et forholdsmæssigt stort antal mindre og mellemstore vækstvirksomheder.
Gladsaxe Kommune har gennem de seneste år haft et strategisk fokus på kommunens erhvervsvirksomheder, og har ført en erhvervspolitik, som har været en integreret del af kommunens samlede aktiviteter og satsninger.
– Det er netop kommuner som Gladsaxe, der dokumenterer, at det målrettede arbejde for at skabe optimale rammer for erhvervslivet – herunder underskoven af vækstvirksomheder – skaber resultater. Et arbejde, som vi tror, der vil udmønte sig i flere virksomheder og arbejdspladser i kommunen og dermed skabe yderligere vækst i de kommende år, siger Carsten Collin, direktør i EYs program for virksomhedsvækst, ”EY Entrepreneur Of The Year.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top