annonce
Gladsaxe-Hero fortsætter sejrsrækken
Klubben har som den eneste maksimumpoint i serie 1

I sidste sæson blev Gladsaxe-Hero i sidste sekund snydt for oprykning til Sjællandsserien, men denne uheldige sæsonafslutning ser ud til allerede at være glemt. I weekenden vandt Gladsaxe-Hero 3-0 på udebane over Farum Boldklub i Farum Park, og Gladsaxe-Hero fører efter tre runder pulje 1 i serie 1 med maksimumpoint ni og en målscore på 8-1. I lørdags scorede David Ledstrup de to første mål, mens Jonas Hagemann scorede det sidste.
– Spillerne er gået ind til denne sæson uden at tænke over skuffelsen. De klør på, og de har virkelig vendt det negative til noget positivt, og generelt har de spillet på et højt niveau i både trænings- og turneringskampe. Nu ser vi frem til det spændende lokalopgør mod VB 1968 på lørdag kl. 14 på bane 1 ved Stadion. Mange af vores og Værebros spillere kender hinanden, så det skal nok blive underholdende, siger Gladsaxe-Heros træner Tom Nielsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top