Gladsaxe-Hero var i målhumør
Frederiksværk sat på plads med 4-0

Hvordan den kommende sæson skrues sammen i sjællandsk fodbold er noget diffus. Der skal være to sjællandsserier, men hvem der kommer med er afhængigt af mange faktorer. Det gælder ikke mindst nedrykningen fra danmarksserien kreds 1.

Men hvis man vinder sin række, så ser det fornuftigt ud, og lige der går det fornuftigt for Gladsaxe-Hero i serie 1. I lørdags blev Frederiksværk sat til vægs med hele 4-0.

-Vi kunne have vundet 8-0. Alle gjorde det, de var bedt om. En fremragende kamp, siger træner Tom Nielsen, der selv er ude resten af efteråret efter at have gennemgået en knæoperation.

Så nu er der lagt op til et rendyrket topopgør på lørdag, når Gladsaxe-Hero drager til Hjortespring for at møde Liria, der også ligger godt til.

Da de to hold mødtes i pokalturneringen vandt Liria stort, men Gladsaxe-hero var ikke i stærkeste opstilling i den kamp.

 

Værebro tabte

Knap så godt går det for VB 1968 – Værebro – der tog til Lundtofte og tabte 0-2.

Værebro gik ellers flot til den, og der var mange gode elementer. Men så var en Lundtoftespillere så heldig at ramme bolden, så den sejlede i mål. Det var ikke helt meningen, da han sparkede.

Lundtofte kom på 2-0  efter et hjørnespark.

Værebro tager i næste kamp imod Hornbæk, der kun har fået et point.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top