annonce
God start på sæsonen
skøjte.jpg
Linus Colmor Jepsen, Sofie Silke Viggers, Mia Machholm, Pernille Mingon Olsen, Keiran Araza, Leonora Colmor Jepsen og Emilie Muff repræsenterede Gladsaxe få sin vis i Odense. Foto: Privat.
3 medaljer til Gladsaxe Skøjteløberforening ved Efterårskonkurrencen

Gladsaxe Skøjteløberforenings mesterskabsløbere var i weekenden i Odense til  sæsonens første konkurrence, Efterårskonkurrencen, som er en del af Dansk Skøjte Unions Grand Prix, der løber over hele året.

GSF havde 6 løbere af sted og det blev til 3 medaljer: 1 guld-, 1 sølv- og 1 bronzemedalje.

I kunstskøjteløb er det ofte små marginaler, der skiller succes og fiasko, og det er altid ekstra nervepirrende og spændende her ved sæsonstart, hvor nogle af løberne er rykket række, og hvor programmer og dragter skal afprøves for første gang. Som noget nyt i år har skøjteløberne mulighed for at løbe til vokalmusik , og det havde  træner Susanne Hedegaard Andersen benyttet sig flittigt af, så Gladsaxes løbere skøjtede til både Sinatra, Marilyn Monroe,  og Gene Kelly.

Keiran Araza, senior herrer, havde løbet et fint kort program og satte med et forrygende langt Frank Sinatra -program personlig rekord.  Det var Leonora Colmor Jepsens debut i junior damer, og efter en 5. plads i det korte program avancerede hun til en samlet 3. plads efter det lange program. I Novice drenge (13-15 år) blev det til sølv til Linus Colmor Jepsen, som bl.a. løb til Gene Kellys Singin’ in the Rain.

Til Gladsaxes øvrige eliteløbere var der også gode placeringer. Emilie Muff, Junior damer, nr. 4,

Sofie Silke Viggers, Junior damer, nr. 7, Mia Machholm, Novice piger (13-15 år),  nr. 4,

Pernille Mingon Olsen (Debs piger 12-13 år) blev nr. 7.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top