Gøtsche kom igennem i Barcelona
Bil2.jpg
Martin og Nanna Hald Gøtsche gennemførte 24-timersløbet i Catalonien i flot stil.

De to teams, som Martin Hald Gøtsche og Nanna Hald Gøtsche kører hos, havde en del udfordringer igennem løbet i 24-timersløbet i Barcelona. Team Zest (Martin) måtte skifte bremser 6 gange igennem løbet og Team Sally (Nanna) måtte allerede i de første timer skifte motor, gearkasse og benzinpumpe. Sidst men ikke mindst blev Team Sallys racer påkørt inden for den sidste time af løbet men teamets mekanikere klarede at skifte forhjulsophæng på 8 minutter.
I Nanna Hald Gøtsches klasse (Renault Clio) var der 12 deltagere og i Martins (Seat Leon Supercopa) var der otte ud af i alt 66 deltagene biler/teams.
Nannas team havde følgende fem kørere; Martin Sally, Peter Obel, Nanna Gøtsche, Mads Christensen og Ove Skou, alle fra Danmark – mens Martins team have 4 kørere: Martin Gøtsche (DK), Lucile Cypriano (FR), Peter Larsson (S) og Lars Olsson (S).
Løbet blev afholdt af den hollandske arrangør Creventic, og der deltog i alt 280 kørere fra hele verden. Til at støtte disse kørere havde alle teams i gennemsnit 15 hjælpere/mekanikere – så det er et ekstremt stort setup for at afvikle sådan et løb.
Team Sally Racing blev nr. 5 i klassen og 42 samlet, mens Zest Racecar Engineering blev nr. 3 i klassen og nr. 21 samlet.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top