Grønnemose Skole fik en ansigtsløftning
Grønnemose-Skole-01-40-14.jpg
Foto: Kaj Bonne
Atriumgård er nu overdækket
Lys   og luft kan have en endog meget positiv indflydelse på humøret. Så i den   retning er elever og personale på Grønnemose Skole hjulpet på vej i den   rigtige retning.Atriumgården   er blevet overdækket, så den kan bruges hele året.I onsdags blev den officielt indviet, da borgmester Karin Søjberg Holst (A) kom   forbi og holdt tale om overrakte en gave fra kommunen.

-Atriumgården   blevet overdækket, – så nu er her både kantine, samlingsrum og klub med   masser af plads til at spille bordtennis. I har også fået nye flotte   faglokaler til billedkunst og håndarbejde.

Den   øverste etage har gruppeordningen fået. De er flyttet ind i april måned, og   de har også fået fine nye lokaler.

Og nu er kantinen også kommet i gang igen, med dejlig mad og med sund   tag-selv-salat, – og ”Take Away”, hvis I har lyst.

-Det   hele passer perfekt til en idræts- og   bevægelsesprofilskole, som Grønnemose Skole.

Kommunens   gave var en karabinhage. Som altså bare var en del af hele gaven. -Jeg   har jo set, at I har 4 store søjler, som bærer pyramide-loftet.

Og de søjler tror jeg da godt, man kan klatre op på. Men før I gør det, så skal   sikkerheden være i orden. Derfor får I et klatre-sæt, så I kan øve jer i at   klatre. Og denne karabin-hage er en del af klatre-sættet, sagde borgmesteren.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top