annonce
Håndværket er i orden
Frisør-39-14.jpg
Ricco har fået shinet lokalet op, så det virkelig ligner en moderne salon. Foto: Kaj Bonne.
Ny frisør med masser af erfaring

Den faglige kvalitet er i orden. Med gammeldags elevtid, skolegang og kurser.

35-årige Ahmet Demir – men kendt som Ricco blandt venner – har åbent frisørsalon FrisørSøborg på Gladsaxevej 130, tlf. 60695151 oppe på bakken ved Marielyst.

-Kommer kunder ind til mig med et billede af en frisure og spørger, om jeg kan kopiere den, så kan det lade sig gøre, fordi jeg ganske enkelt virkelig har lært at klippe og fordi jeg har masser af rutine, siger Ricco.

-Det er ikke en discountbutik, men jeg synes selv, at jeg rent prismæssigt er yderst rimelig, siger han.

Han her også en salon i Vallensbæk og var på jagt efter nye lokaler, da han kom fordi det lille torv.

-Der var et lokale til leje, men det var lejet ud. Til gengæld blev nabolokalet til leje, så det overtog jeg og satte det i stand, så jeg kunne åbne 1. september, siger Ricco. Med tyrkisk baggrund, men født og opvokset i Danmark og dansk gift. Ægteparret har to børn.

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top