I kvartfinalen ved Døve-EM
Den hørehæmmede Camilla Terkildsen opnåede fine resultater i Schweiz

Den 24-årige Camilla Terkildsen fra Gladsaxe-Søborg Badmintonklub repræsenterede det danske døvelandshold ved det netop overståede europamesterskab i Schweiz.
Camilla Terkildsen opnåede to udmærkede placeringer. I single nåede hun frem til ottendedelsfinalen, og i mixeddouble blev det til en kvartfinaleplads.
– Jeg er født hørehæmmet, men er vokset op i ”den hørende verden”. For lidt over et år siden faldt min hørelse lidt igen, hvorfor det først er nu, som 24-årig, at jeg lige akkurat er døv nok til at kunne deltage. EM i Schweiz har derfor været min debut i international badminton, hvilket er gået langt over forventet. Jeg kommunikerer dog uden problemer både face to face, og pr. telefon, fortæller badmintonkvinden fra GSB.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top