Ikke behov for ny detailbutik
Jeg kan fuldt ud tilslutte mig Lars Abels indlæg mod opførelse af en ny detailbutik på Gladsaxevej. At lægge en butik midt i et trafikeret kryds (det må jo regnes for et stærkt trafikeret kryds, eftersom det er lysreguleret) er det rene nonsens. Mange af kunderne vil jo komme i bil, hvorfor der vil opstå […]

Jeg kan fuldt ud tilslutte mig Lars Abels indlæg mod opførelse af en ny detailbutik på Gladsaxevej. At lægge en butik midt i et trafikeret kryds (det må jo regnes for et stærkt trafikeret kryds, eftersom det er lysreguleret) er det rene nonsens. Mange af kunderne vil jo komme i bil, hvorfor der vil opstå mange farlige trafikale problemer. I forvejen ses dagligt, hvordan bilister for at undgå at holde for rødt skærer hjørnet af og kører tværs gennem tankområdet. At der skulle være et behov for en ny Rema på dette sted, stiller jeg mig tvivlende over for. Der er mindre end 700 meter til en eksisterende Rema på Søborg Hovedgade.
Hvis det var kundernes behov, man havde for øje, skulle man hellere lægge butikken på Magle Torv, hvor der er et rimeligt stort opland.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top