Låg på Netto-sag
Netto-01-39-14.jpg
Umiddelbart virker den overdækkede varegård som et stort og højt projekt, men for fredens skyld accepterer Leif Carlsens byggeriet, der opføres af Netto. Foto: Kaj Bonne.
Afslutning på årelang byggesag

Byggeriet af en Netto-butik på hjørnet af Selma Lagerløfs Alle og Søborg Hovedgade for nogle år siden, udviklede sig ret så uheldigt, og især den nærmeste nabo – Leif Carlsen – har haft sin faste gang i forbindelse med byrådets spørgetid, hvor han har gjort opmærksom på problem efter problem.

Men nu er der endelig – i bogstaveligste forstand – lagt låg på sagen.

Der blev støjet og larmet, der blev afleveret varer uden for aftale tider, der flød saft fra rådne varer ud på fortovet, der blev knust fliser, der blev parkeret ulovligt.

Men i et samarbejde med Netto og kommunen har man fundet frem til en afskærmning ind mod Leif Carlsens hus, så han og familien slipper for de værste problemer.

-Det ligner godt nok en hangar, det man er i færd med at opføre, men nu får vi lukket sagen, og vi slipper for mange gener, siger Leif Carlsen.

-Vi mener jo stadig, at bygningen godt kunne være lavere, så der stadig var plads til lastbiler, men vi accepterer løsningen. Vi foreslog, at der blev lavet beplantning på taget for at give et grønt indtryk, men vi fik at vide, at det ville blive for tungt. Løsningen med småsten på taget, kan vi godt leve med, siger Leif Carlsen.

-Nu er den eneste ledige grund i området den over for Søborg kirke, så der opstår nok ikek mange problemer mere, siger Leif Carlsen.

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top