Låsesmed åbner ny afdeling i Søborg
Låsesmed-36-14.jpg
Låsesmed René Brendstrup er klar til at tage imod Gladsaxes borgere i den nye forretning på Søborg Hovedgade. Foto: Kaj Bonne.
Webshop sender servicebil på gaden i Københavnsområdet

Da Gladsaxe Bladet kom på besøg hos den nyåbnede låsesmed Lavpris-Laase.dk i Søborg Hovedgade 52, kom en servicemedarbejder fra et andet alarmfirma på besøg, fordi lejemålet havde fået ny lejer.

– Skal I fortsætte med alarmen, spurgte alarmmedarbejderen.
– Nej, vi har vores egne sikringssystemer, grinede med-indehaver af Lavpris-Laase.dk, Thomas Duus Jür-gensen.
Det ville unægtelig også være dårlig reklame, hvis en låsesmed ikke kan holde tyvene fra dørene!
Lavpris-Laase.dk er Dan-marks største webshop med speciale i sikring, og nu åbner den Næstved-baserede virksomhed en københavnsk afdeling i Søborg.
– Vi har et stort netsalg til københavnske privat- og erhvervskunder, og da vores største leverandør ligger i Herlev, er Gladsaxe den perfekte base for i Københavns, siger Thomas Duus Jürgen-sen.
Lavpris-Laase.dk går reelt imod strømmen ved at gå fra nettet til butik og kørsel på landevej, men firmaet er overbevist om, at det også kan betale sig at yde de serviceydelser, som butikkens daglige leder René Brendstrup kan levere fra sin servicebil. – Der er i forvejen flere låsesmede i Gladsaxe, og vi har ikke lagt butikken i Søborg for at konkurrere med de lokale låsesmede. Vi ser derimod hele København som vores område. Og så har vi jo hovedkontor i Næstved, hvor prissætningen er noget lavere end i København. Men selvfølgelig er vi også parat til at servicere borgerne i Gladsaxe, slutter Thomas Duus Jürgensen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top