Mere moderne bliver det ikke
relæge-01-39-14.jpg
Jacob Fisker har investeret i det nyeste af det nyeste udstyr. Foto: Kaj Bonne.
Ny øre, hals- og næselæge i Bagsværd shinede klinikken totalt op

Af og til kan man næsten føle, at helbredet bliver endnu værre, når man træder ind på en klinik eller et hospital, hvor det hele bare ånder af sygdom og gamle dage.

Øre, hals- og næselæge Jacob Fisker har valgt at bruge et syvcifret beløb på at skabe en helt anden atmosfære i sin klinik på Bagsværd Hovedgade 99. Hvidt, lyst og luftigt er det blevet.

-Jeg var så heldig, at jeg blandt mange ansøgere fik muligheden for at købe den praksis, som Niels Skau havde skabt gennem 21 år. Nu satser jeg på, at jeg skal være her i rigtig mange år, og så er det om at få skabt så indbydende og velfungerende forhold som overhovedet muligt, siger Jacob Fisker, der åbnede klinikken 18. august.

Han bor med sin familie på Holmevej, så han har fået en behagelig, kort vej til arbejde.

-Jeg overtog lokalerne inde ved siden af, hvor der havde været tandklinik. Og så gik den store ombygning i gang. Der er store bærende betonvægge, så mulighederne var af og til meget begrænsede. Men nu er der skabt to operationsrum, der er et specielt rum, hvor vi kan teste folk med svimmelhed, og vi kan lave høretest i et specielt lydtæt rum, siger Jacob Fisker.

Man tjekker ind på klinikken via sit sygesikringskort, man kan booke tid via hjemmesiden, og der er lavet en lille legeplads, så børn kan hygge sig, inden de skal til den ene eller anden form for undersøgelse.

Jacob Fisker har en klinikassistent og en sygeplejerske ansat, og så kommer der en anæstesilæge, når der skal opereres.

Om  Jacob Fisker:
– Uddannet cand. med. fra Odense Universitet.
– Speciallæge i øre-næse-halssygdomme og hoved-/halskirurgi fra stillinger på Rigshospitalet, Gentofte Hospital, Hillerød Hospital og Køge Hospital.
-Sideløbende vagtlæge i Region Sjælland, læge på redningshelikopteren i forsvaret, konsulent hos SOS international og deltaget i internationale missioner som læge i søværnet.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top