annonce
Moonjam er tilbage i topform
Moonjam.jpg
Jens Haack på saxofon og bassisten Rasmus Kærså flankerer sangeren og keyboard- spilleren Morten Kærså. Foto: Privat.
Det kendte band med tilnavnet Triple X fejrer deres comeback

Er det virkelig rigtigt, kommer Moonjam? Ja, Moonjam (Triple X) bestående af Jens Haack på saxofon, Rasmus Kærså på bas og vokalisten Morten Kærså på keyboards er klar til at give den gas på fredag i Søborg. Trioen har fået forrygende anmeldelser overalt i landet, og de er hovedattraktionen på Sensommeraftenen i Søborg.

Interessen for at høre ”drengene” er stor, og der skal nok blive fyldt op på Vilhelm Bergsøes Allé, når de fra kl. 18 begynder på sætlisten med ”Sarai”, ”Gennem ild og vand”, ”Bag de blå bjerge”, ”Annabella”, ”Østen for solen”, ”Shaida”, ”Midsommernat”, ”Belisa” og ”Salsa Olympia”.
Søborgs Hjerte har satset stort i år og er gået nye veje ved at hyre Moonjam, og det har kun kunnet lade sig gøre, fordi Gladsaxe Kommune bidrager økonomisk. Moon-jam er et af dansk musiks allerstørste og populære orkestre.
Efter 120 jobs i løbet af de seneste tre år er Moonjam tilbage i topform, og det understreges af, at deres liveside aldrig har været større. Også selv om man sammenligner med deres storhedsperiode i 1980 og 1990erne, hvor det hele begyndte med pinsekarnevalet i 1983, musicalen Sarai på Bellevue Teatret og Next Stop Nevada med ”Ticket to Peace”.
Moonjam solgte over 100.000 CDer af både Songs for saxophone (1992) og Bag de blå bjerge (1990).
Katrine Skov, formand for Kultur-, fritid- og idrætsudvalget, kommer som repræsentant for Gladsaxe Kommune, og hun præsenteres af Søborgs Hjertes nye formand Christina Sjøstrøm. Sammen vil de sætte gang i festen.
Moonjam holder en lille pause ved 19-tiden, inden de lukke og slukker kl. 20. Men mon ikke, der bliver råbt på nogle ekstranumre?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top