Moonjam sejrede stort
Moonjam-10-37-14.jpg
Jens Haack, Rasmus Kærså og Morten Kærså gav den gas under Sensommeraftenen i fredags Foto: Kaj Bonne.
Søborg-brødrene Morten og Rasmus Kærså vendte hjem for en sensommeraften og vandt sammen med Jens Haack publikums hyldest

De kom, de så, og de sejrede. Moonjam – bestående af Søborg-drengene vokalisten og keyboardspilleren Morten Kærså og bassisten Rasmus Kærså, suppleret med tenorsaxofonisten Jens Haack – spillede sig helt ud foran et talstærkt og begejstret publikum. Gruppens perlerække af hits blev spillet til både fællessang og fællesdans.

Moonjam var Sensommeraftenens store slagnummer, og kærligheden mellem de gamle Søborg-drenge og publikum var gensidig: – Vi er vendt hjem til baggården, sagde Morten Kærså. Og da Moonjam sluttede to timers optræden var det til tonerne: ”One More Night”. Ja, en sådan aften vil de gerne have igen i Søborgs Hjerte.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top