annonce
Retssikkerhed skal også praktiseres
Midt i sommerferien fik jeg en SMS fra en bekymret borger om, at hun havde modtaget et brev fra Gladsaxe Kommune adresseret til mig. Siden da, har jeg prøvet at finde ud af, hvordan et brev til mig, med mit navn, adresse, cpr-nummer og andre oplysninger samt oplysninger om mit mindreårige barn kunne ende hos […]

Midt i sommerferien fik jeg en SMS fra en bekymret borger om, at hun havde modtaget et brev fra Gladsaxe Kommune adresseret til mig. Siden da, har jeg prøvet at finde ud af, hvordan et brev til mig, med mit navn, adresse, cpr-nummer og andre oplysninger samt oplysninger om mit mindreårige barn kunne ende hos andre folk. Heldigvis var der tale om en lovlydig borger, som fik brevet, og hun kontaktede mig med det samme.
Gladsaxe Musik- og Billedskole, som var brevets afsender, mente ikke at det kunne ske og havde ikke flere kommentarer. Helt ærligt, hvor er kommunens forpligtelse til at passe på borgernes fortrolige oplysninger?
Jeg har nu fået en undskyldning og en beskrivelse af alle de processer, som skal sikre at brevene ender hos de rigtige modtagere. Men jeg tænker stadig på, at hvis det kan ske for mig, kan det også ske for dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top