annonce
Skakklubber slår sig samme
Fusion giver bredde i klubben

Med sammenlægningen af Skakforeningen Caïssa og Gladsaxe Skak Forening får skaklivet et friskt pust. Gladsaxe Skak Forening får en tiltrængt juniorafdeling og Caïssa en velfungerende voksenafdeling.

Gladsaxe Skak Forening og Skakforeningen Caïssa er blevet enige om at slå de to klubber sammen. Det fejres med, at stormester Jens Kristiansen, som er tidligere Danmarksmester og Verdensmester, sidstnævnte i seniorskak kommer på besøg. Det sker i klublokalerne på Til Jernbanen i Bagsværd på selve den dag der er datoen for sammenlægningen, den 1. oktober. Starten markeres ved en reception kl 18.30, hvor alle interesserede er velkomne. Forinden har Jens afholdt simultan for juniorerne, og kl 19.15 holder stormesteren et foredrag og giver simultan for 25 voksne. Da Jens sidste gang gæstede Caïssa lykkedes det kun én at vinde, men med deltagelse af flere stærkere spillere får Jens formentlig denne gang kamp til stregen.  Deltagelsen til simultanerne er begrænsede, så interesserede skal tilmelde sig på forhånd.

Ved sammenslutningen får både Caïssa og GSF flere fordele: GSF er en velfungerende  klub, som går tilbage til 1933, hvor Caïssa blot er 4 år gammel. GSF får nu en juniorafdeling, og med Caïssas mange stortalenter er  fornyelsen er sikret. Caïssa får tilført flere stærke skakspillere, og de bedste juniorer får mulighed for at få træning af en stormester. Formand for sammenslutningen bliver Gladsaxes formand, Poul Erik Harders; Caïssas formand, Helge Neesgård, bliver juniorleder. Både tirsdag og onsdag bliver klubaftener. Spillestedet giver sig selv, da begge  klubber holdt til på Til Jernbanen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top