annonce
Skilte lige i hovedhøjde
Station-skilt-36-14.jpg
Hvis man ikke er opmærksom, kan man risikere at få en flænge i panden på Kildebakke station, hvor sporskiltene af metal sidder meget lavt. Foto: Kaj Bonne.
Det kan være halvfarligt at være over 175 cm, når man bevæger sig rundt på perronen på Kildebakke S-togsstation. I hvert fald hvis disse personer går i egne tanker eller taler i mobiltelefon. Metalskiltene, der viser, om det er spor 1 eller 2, sidder akkurat i en højde, så faren for ansigtsskader er overhængende.

Det kan være halvfarligt at være over 175 cm, når man bevæger sig rundt på perronen på Kildebakke S-togsstation. I hvert fald hvis disse personer går i egne tanker eller taler i mobiltelefon. Metalskiltene, der viser, om det er spor 1 eller 2, sidder akkurat i en højde, så faren for ansigtsskader er overhængende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top