Smal sejr til Bagsværd
Bagsværd-Boldklub-03-39-14.jpg
Der var godt pakket med blåklædte Egedalspillere i forsvaret, men det lykkedes dog for Bagsværd at hive en sejr i hus. Foto: Kaj Bonne.
Urutineret mandskab står nu over for hårde opgaver

Oprykkerne fra Bagsværd klarer sig stadig særdeles glimrende i serie 2. Senest blev det i lørdags på hjemmebane til en sejr på 2-1 over SC Egedals andethold.

Men det holdt hårdt at komme til afslutninger, for Egedalspillerne valgte at stå forholdsvis langt tilbage på banen, så der ikke var meget plads foran målet.

Bagsværd var ikke så effektive, og der blev misbrugt adskillige store chancer. Men det lykkedes dog for Lasse Rasmussen og Frederik Hagen at score.

-Vi stillede med et hold, hvor syv spillere var 20 år og under. Vi fik brugt bredden i truppen i denne kamp samtidig med at vi hentede 3 point, hvilket vi er godt tilfredse med. Vi skal i de næste to kampe møde henholdsvis Friheden på udebane og topholdet fra Jyllinge på hjemmebane. De kampe vil være en test for holdet. Vi vil få at se, hvad vi mangler for at kunne skabe et serie 1 hold, siger Bagsværdholdets træner, Flemming Bockelund.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top