Socialdemokratisk talmagi
Gladsaxes socialdemokratiske folketingsmedlem, Jeppe Bruus, giver sig ud i et stykke talmagi om antallet af offentlige ansatte. Hvis konservatives ønske om nulvækst bliver gennemført, vil det ifølge Jeppe Bruus helt præcis koste 187 stillinger i Gladsaxe.

Det er ikke stillinger som findes i dag, men en mindre vækst i antallet af offentlige ansatte.
Danmark har verdens næststørste offentlige sektor med 153 ansatte pr. 1.000 borgere, kun overgået af Norge. Skal det tal bare vokset i fremtiden? Det er åbenbart det, Socialdemokraterne ønsker.
Siden kommunalreformen er der ansatte flere og flere i kommunerne. Men hele ideen med kommunalreformen var, at vi kunne gøre det bedre og billigere.
Ansatte i den private sektor må hvert år blive fortsat mere effektive, så hvorfor skal den offentlige sektor ikke være mere effektiv, så vi får mere for vores skattekroner?
I SKAT fyrede man sidste år 5% af medarbejderne, fordi der var en lang række områder, hvor man kunne gøre det samme arbejde med færre ansatte. Så Jeppe Bruus og Socialdemokraterne har selv været med til at fyre offentlige ansatte.
Så lad være med at beskylde de borgerlige for at ville fyre ansatte i kommunen. Specielt ikke, når de job man taler om, er stillinger, som ikke findes i dag.
Jeppe Bruus vil åbenbart en politik, hvor offentlige ansatte ikke skal være mere effektive som på det private arbejdsmarked. Men hvem skal betale for den politik. Der er kun skatteyderne til det i form af højere skatter.

Henrik Sørensen
Konservativ folketingskandidat

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top