Søborgs Hjerte holder fanen højt
Bestyrelsen-i-Søborgs-Hjerte.jpg
Søborg Hjertes nye bestyrelse. Fra venstre mod højre ses Christina Sjøstrøm 2EYES, Karina Hansen fra Englefødder, Flemming Kaastrup fra Ostedelikatessen og Ling Xiao fra Kina i Søborg. Foto: Privat.
Ny tider og nye skikke går hånd i hånd, når Sensommeraftenen afvikles på fredag i Søborgs Hjerte

Søborgs Hjerte lever. Der var ellers en frygt for, at foreningen, der består af butikker midt i Søborg, ville lukke og slukke. Nye kræfter har stillet sig bag det nye initiativ Sensommeraftenen. Tidligere har festdagen heddet Høstfest, ligesom afviklingsdagen i år er blevet rykket til fredag eftermiddag og aften i stedet for lørdag middag og tidlig eftermiddag.

Opbakningen blandt de forretningsdrivende har væ-ret stor og mærkbar. Således har den ny blomsterbutik Ninettes Blomsterbinderi kun haft åben i 14 dage, men har allerede meldt sig ind i foreningen, der har fået ny bestyrelse. Den har valgt at fortsætte med en del af de populære aktiviteter, mens der på musikfronten satses på et stort hovednavn i stedet for flere mindre kendte grupper. – Søborgs Hjerte er også kommet på Facebook, og de vælter ind med venner, fortæller Pia Toft Johansen fra 2EYES, der initiativtager til Facebook-siden.
Blandt nogle af de spændende tiltag, som du bør være opmærksom på kan nævnes: Englefødder har gadesalg med en rabat på 70 %. Søren P. Sko har sommer-varer til halv pris. Kina i Søborg sælger en China-box for 40 kroner. Frisør Savannah har tilbud i butikken og lykkeposer til en værdi på op til 800 kroner sælges for en hundredkroneseddel, og der er 25 % rabat på produkterne Fudge, S-Factor og KMS.
Traditionerne holdes i hævd, men der listes også nogle nye ting ind, som forhåbentlig falder i de handlendes smag. Søborgs Hjertes forretninger og butikker er i hvert fald klar til at gøre fredag den 5. september til en minderig aften, hvor en stærk musikalsk trio utvivlsomt vil sætte gang i sagerne.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top