Tricktyveri på Bagsværd Hovedgade
Søndag den 14. september kl. 13.40 blev en 71-årig kvinde udsat for tricktyveri i en opgang på Bagsværd Hovedgade.

Hun stod i en elevator da tre udenlandske mænd kom ind og viste hende en seddel. På den stod Rigshospitalets adresse og tyvene ønskede hjælp til at finde derhen. Da den 71-årige forlod elevatoren manglede hun sin pung. Tricktyvene beskrives som:

A, B og C: Mænd, østeuropæiske af udseende, 30-35 år og 170-175 cm høje. De havde kort sort hår og talte fremmedsprog. Den ene medbragte et sammenfoldet A5 papir.

Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen. Henvendelse i dagtimer på hverdage til politikommissær Michael Liebst Sørensen på telefon 72 58 73 55, eller døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top