Vi skal ikke være tv-værter
Robinson-02-36-14.jpg
-Vi ligner hinanden meget, men vores personlighed er alligevel ret forskellig. Foto: Kaj Bonne
Brødrene Lasse og Torsten Maibomm er med i dette års Robinson ekspedition, men de har hverken berømmelse eller drømmen om at få et job på tv som deres mål.

Brødrene Lasse og Torsten Maibomm er med i dette års Robinson ekspedition, men de har hverken berømmelse eller drømmen om at få et job på tv som deres mål

Velkommen til ø-rådet! Den sætning kom de to herrebrede brødre Lasse og Torsten til at høre mange gang, under dette års Robinsonekspedition på TV3.

Og de elsker konkurrence, udfordringer og prøve egne grænse af, hvilket alene også var grunden til, at lillebror Lasse fra Søborg og storebror Torsten fra Herlev valgte at melde sig til ekspeditionen 2014.

Dette år har præmissen været, at man skulle afsted enten som kærestepar eller som søskende.

-Vi har vores fysik og vi har råstyrke. Og så er vi ikke mindst brødre, der har meget tilfælles, fortæller Lasse, der som sin storebror er uddannet elektriker og arbejder på den samme byggeplads.

-Vi ligner hinanden på rigtig mange måder, men vores personlighed er forskellig. Lasse er diplomaten, og jeg er mere fanden- i-voldsk og kontant. Vi kan sagtens være uvenner, men det har aldrig været i længere tid end en timer. Nag det kender vi i alle tilfælde ikke til, forsikrer 35-årige Torsten, der synes at den største udfordring ved at være på Robinson Ekspeditionen var, at han savnede sin lille datter på to år og sin kæreste.

Udfordringerne

-Jeg er vant til at kunne styre mine følelser, men jeg fik nogle ret alvorlige kriser ind i mellem. Min største frygt var også, at jeg skulle blive arrig, fordi jeg var sulten. Men jeg fandt ud af, at der var en forskel på at være sulten, når du ved, du ikke får noget med, end når du går på byggepladsen og nærmer dig frokosttid, indrømmer Torsten, der smed 9 kilo mens lillebror smed 8 kilo.

For Lasse var der også udfordringer som han ikke var forberedt på.

-Jeg vidste ikke, hvad jeg skulle få tiden til at gå med og det største chok car nok, at jeg ikke var særlig god til at håndtere den følelse.  Kedsomheden ramte mig og jeg sov 12 timer i døgnet.  Men jeg fik tid til at tænke over, hvem jeg er, og hvem jeg har lyst til at bruge mere tid sammen med, når jeg kom hjem. Der var virkelig ting, som jeg efterfølgende er begyndt at værdsætte noget mere, indrømmer Lasse, der har været utrolig glad for at have sin bror med på ekspeditionen.

-Det har været en kæmpe fordel også fordi vi er 100 procent loyale mod hinanden. Vi er meget store konkurrencemennesker, og der er langt ned til en 2.plads for os og vi tænkte spillet hele tiden, siger 23-årige Lasse, der sammen med sin bror fandt nogle gode venner i Løcke og Lise fra Jylland.

-Vi havde samme humor og havde meget tilfælles. Det var med til at holde os lidt oppe, indrømmer Torsten, der fastslår at det faktum, at han nu bliver genkendt på gaden, ikke genere ham.

Vi er os selv

-Lasse og jeg har været os selv hele vejen igennem, og jeg kan godt tåle at se mig selv på tv. Jeg kan blive klippet sammen som svinet, men sådan er det. Jeg kan stå ved mine handlinger. Næste sæson er Lasse og jeg So-Last-Year, og vi bliver glemt. Vores intention har aldrig været at blive kendt, som det helt sikkert var for et par andre på ekspeditionen. Jeg oplevede i alle tilfælde, hvordan de missede hele oplevelsen, fordi de hele tiden var opmærksomme på, hvordan de tog sig ud, fastslår Torsten, der har været glad for oplevelsen, men også sikker på, at han aldrig gør det igen.

Savnet til min familie var for stort og kroppen var slidt. Det har for Torsten taget lang tid at komme i træning igen.

-Jeg kunne nu godt finde på at melde mig igen. Jeg er vild med mind games og fysiske udfordringer. Men de udfordringer kan jeg forhåbentlig også finde andre steder, konkluderer Lasse med et smil.

 

 

 

 

robinsonbrødre

-Det har været vigtigt for os at vise familien, at vi kan det her pis, siger brødrene.
Foto: TV3 presse

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top