10 medaljer til skøjteløbere
skøjte.jpg
Funskateholdet med maskotten Pingu. Foto: Privat.
28 løbere fra Gladsaxe til funskate-konkurrence

Gladsaxe Skøjteløber-Forenings funskatehold var i weekenden i Hørsholm til den første af sæsonens Funskate-konkurrencer, som Dansk Skøjteunion afholder 3 gange årligt i både øst og vest.

Funskatekonkurrencerne er breddekonkurrencer for alle aldersklasser og alle niveauer, hvor løbere, der endnu ikke helt har niveau til at deltage i DSUs konkurrence- og mesterskabsrækker har mulighed for at komme ud og opleve suset ved en konkurrence og  vise spring, trin og piruetter (elementer) samt løbe et program til musik (Friløb).        Dette koncept, som blev indført for nogle år siden af Dansk Skøjteunion, er blevet en stor succes. I hver gruppe kæmper løberne om 6 finalepladser.

Gladsaxe deltog med 28 løbere i både elementgrupper og friløbsgrupper, og det blev en flot sæsonstart med hele ti medaljer til GSF. I elementdelen vandt GSF 3 guldmedaljer, 2  sølvmedaljer og 2 bronzemedaljer , og i friløbsdelen blev det til 1 guldmedalje og 2 bronzemedaljer.

Elementer: FunBubbles 1: Guld til Cecilie Bækgaard Koch og bronze til Paulina Marushak-Mortensen i FB1. FunBubbles 2: Guld til Nadia Aslam Plambeck og bronze til Elias Vergara i FB2. Funbubbles 3: Sølv til Anna Sckaletz-Schmidt FB3. FunFlakes 1:     Guld til Sofie Jensen og sølv til Marie S. Müller i FF1. Friløbsdelen: Togs: Bronze til Caroline R
Teens 1: Guld til Mikkeline Wegener-Karlsen og bronze til Olivia Kjøller Jespersen..

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top