annonce
AB isoleret i bunden af rækken
Nederlag i Horsens og sejre til nærmeste konkurrenter forværrede situationen

Efter fem kampe uden en eneste scoring lykkedes det endelig for AB Gladsaxe at så sendt bolden i modstandernes mål. Men det endte alligevel med et nederlag på 1-3 i Horsens.

Og weekenden forværrede i den grad AB Gladsaxes situation, for både Roskilde og Brønshøj fra bundregionen vandt deres kampe, så AB nu med otte point er fire point efter Vejle, HB Køge og Roskilde, der alle har 12 point.

AB måtte tage til Horsens uden kasper Kristensen (hold i nakken) og Bjarke Jacobsen (maveproblemer) Desuden var Max Mölder ude med karantæne.

Horsens kom foran efter fire minutter på et hovedstød af Sonni Hattestad. Men det blev dog til en lille håndfuld tilbud til AB Gladsaxe: Simon Bræmer havde et forsøg, der prellede af på overliggeren.

Kort før pausen fik Andreas Baes scoret for AB Gladsaxe, der dermed brød noget, der lignede 500 minutters måltørke.

Men i 2. halvleg var det Horsens, der styrede, og det blev til to mål af Jude Nworuh, så Horsens kunne trække sig tilbage som vindere.

På fredag skal AB Gladsaxe til Skive. Næste hjemmekamp er mod HB Køge 2. november. Onsdag 29. oktober gælder det en polkamp mod HB Køge i Herfølge.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top