- Gladsaxebladet - https://www.gladsaxebladet.dk -

AB rystede topholdet

For femte gang i træk måtte ABs spillere forlade banen uden at have scoret, da naboerne fra Lyngby kom på besøg.

Men kampen blev alligevel en opmuntring efter nogle sløje kampe på det seneste med dysten mod Roskilde som lavpunktet.
For AB havde i den grad fortjent at vinde kampen, der nu i stedet endte 0-0.
Lyngby formåede på intet tidspunkt at demonstrere hvorfor holdet ligger i toppen af 1. division. Og havde det ikke været for et par meget kvalificerede redninger af Nicklas Højlund i målet og nogle sløje afslutninger af ABerne, så var den kamp endt med en sejr til AB, der stadig indtager sidstepladsen i rækken.
-Det ser ikke godt ud lige nu, men det har været meget værre, og vi kæmper stenhårdt for at få tilliden tilbage hos spillerne, siger ABs træner Thomas Nørgaard.
1. halvleg var ikke så lidt af en sovepille. Lyngby havde et par gode langskud, som Jannich Storch sikkert tog sig af. Og AB fik et par gevaldige tilbud, der både kunne og burde have ført til mål. Men Nicklas Højlund fik gjort sig bred i den ene situation og bagefter reddet med en tåspids på et forsøg fra Simon Bræmer.
Efter pausen trykkede AB på og nærmest belejrede Lyngbys mål. Simon Bræmer burde have scoret på et hovedstød, men han kom lige et splitsekund for sent frem til bolden.
Lyngby kunne slet ikke få det til at fungere. Måske fordi holdet manglede den karantæneramte David Boysen med en fortid i AB.
Der var 1.363 tilskuere til kampen – deraf en stor del fra Lyngby.
ABs næste kamp er søndag ude mod Horsens.