annonce
Alle klarede prøverne
graduering.jpg
De 43 børn klarede de prøver, som de har forberedt sig til siden sommerferien. Foto: Vedhæftet foto af de dygtige børn, deres trænere og hjælpetrænere. Foto: Privat.
43 børn fik nye bælter i taekwondoklub

I onsdags holdt Gladsaxe Taekwondo Klub graduering for deres yngste medlemmer, der siden sommerferien har trænet hårdt hver mandag og onsdag. 43 dygtige børn i alderen 5 til 9 år bestod alle deres bælteprøve med glans og modtog foruden klapsalver fra de fremmødte forældre både nye bælter, diplomer og medaljer. Gladsaxe Taekwondo Klub har Dansk Idrætsforbunds kvalitetsmærke ”Godt Idrætsmiljø for Børn”, og under gradueringen i onsdags strålede ungerne om kap med deres nyerhvervede guldmedaljer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top