Bagsværd tabte et skridt
Bagsværd-Boldklub-04-39-14.jpg
Viktor Bonø (i rød trøje) var involveret i begge Bagsværds mål, men det var ikke nok til at få point. Foto: Kaj Bonne.
Ejby var mere opsatte

Bagsværd har ligget godt til i toppen af serie 2 efter oprykningen, men i weekenden skuffede holdet mod Ejby. Bagsværd måtte notere et nederlag på 2-3.

Bagsværd mødte Ejby i en kamp, der aldrig blev velspillet. Ejby var dog det mindst ringe af de 2 hold, og de ville sejren mest. Bagsværd var ikke klar på opgaven, og vandt stort set ikke en anden bold i hele kampen. Kampen blev derfor fortjent vundet af Ejby. Bagsværds første mål blev scoret af Patrick Markussen på straffespark begået mod Viktor Bonø; det andet mål blev scoret af Viktor Bonø på et hovedstød, fortæller træner Flemming Bockelund.
-Efter en god præstation mod topholdet fra Jyllinge var holdet ikke klar til opgaven mod Ejby, hvilket selvfølgelig er mit ansvar som træner.
-Nederlaget betyder, at vi har tabt et skridt i toppen af rækken. Vi må derfor prøve at forbedre os til lørdagens kamp, hvor vi møder rækkens nummer 3. Vi har brug for 2 gode resultater i de sidste kampe for at bevare kontakten med toppen af rækken.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top