Blotter i Aldershvileskoven
Søndag 5. oktober kl. 14.30 blev en 51-årig kvinde konfronteret med en blotter i Aldershvileskoven. Hun var ude og lufte sin hun da en mand blottede sig for hende.

Blotter i Aldershvileskoven

 

Han flygtede på cykel da hun forsøgte at tage et billede af ham og beskrives som:

A: Mand, mellemøstlig af udseende, ca. 20 år, 180-185 cm høj og almindelig af bygning. Han var brun i huden, havde et aflangt ansigt og kort brunt hår. Han var iført en blå dunvest, mørk trøje, mørke jeans, hvide strømper og hvide sko. Han kørte på en sort damecykel.

Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen. Henvendelse i dagtimer på hverdage til politikommissær Michael Liebst Sørensen på telefon 72 58 73 55, eller døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top