Covers kasseres i bunkevis
ipad.jpg
De mange iPads har vakt jubel hos eleverne. Til gengæld er begejstringen ikke så stor, når det gælder de covers, der er uden om maskinerne. Foto: Privat.
Kommunale iPads til skoleelever risikerer at gå i stykker

Gode iPads. Dårlige covers, der må kasseres i stribevis. Sådan er situationen få uger efter Gladsaxe Kommune udleverede 5.600 iPads til skoleeleverne.

Og kommunen arbejder på at finde en løsning.
-Vi er opmærksomme på, at de nye covers til vores iPads desværre har vist sig ikke at fungere optimalt, så nu undersøger vi mulighederne for at få dem skiftet ud, siger Michael Mariendal, skolechef i Gladsaxe.
Gladsaxe Bladet blev sporet ind på historien af en mor, der har børn på Søborg Skole. Hun var noget rystet over kvaliteten på de covers, der er brugt.
-Jeg synes de nye iPads er fine, men hvem i alverden har fundet på, at man skulle spare SÅ meget på covers. Jeg ved ikke, om det kun er Søborg Skole, men hold nu op, hvor er det en gang skod. Tre ud af fem der har været inden for mine mure, siden de fik dem, er gået i stykker. Min dreng var oppe på skolens it-kontor for at få et nyt på dag to eller tre, og der lå allerede en god bunke i skraldeafdelingen. Det er bare så ærgerlig en prioritering, siger Lisbeth Krog Søbygaard.
-Ud af de 577 iPads, vi har fået på skolen, har vi kasseret 20 covers. Der er jo det logistiske problem, at lagrene med covers simpelt hen er tømte, siger skoleleder Johan Rønne fra Søborg Skole.
-Men ellers glæder vi os så meget over, at vi har fået de iPads, det løfter kvaliteten af undervisningen rigtig meget, siger Johan Rønne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top