Derfor lukker vi Sølyst
Jette Sonne skriver i Gladsaxe Bladet 7.10, at det er urimeligt at lukke og sælge Sølyst. Jette skriver også, at Sølyst er et dejligt sted, hvor mange har været meget glade for at komme. Det er jeg helt enig i. Jeg har selv været på Sølyst flere gange, og jeg har ved selvsyn set, hvor […]

Jette Sonne skriver i Gladsaxe Bladet 7.10, at det er urimeligt at lukke og sælge Sølyst. Jette skriver også, at Sølyst er et dejligt sted, hvor mange har været meget glade for at komme. Det er jeg helt enig i. Jeg har selv været på Sølyst flere gange, og jeg har ved selvsyn set, hvor meget det betyder for borgerne at komme af sted på disse kurser.
Jeg er dog også af den opfattelse, at det er indholdet af kurserne og det sociale samvær med de øvrige kursister, der især betyder noget. Derfor har det også været vigtigt for mig, at det stadig vil være muligt for os at afholde seniorkurser.
Vi har hvert år sendt 6 hold seniorer af sted på et 6-dages kursus på Sølyst. Deltagerbetalingen har været 1.646 kr., og hvis man indregner det årlige driftsunderskud, så har udgiften på seniorudvalgets budget været ca. 9.000 kr. pr. kursist. Det er rigtig mange penge, og hele byrådet har været enige om, at vi ikke længere skulle drive vores eget kursuscenter.
Vi vil fortsat afholde seniorkurser, og med en afhændelse af Sølyst kan det blive med variation i både destination og indhold. Jeg er sikker på, at der også vil være stor søgning til de nye kurser, og at de også vil være til gavn og glæde for kommende deltagere.

Trine Græse (A)
Formand for Seniorudvalget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top