EM medaljeregn over GIF-Gymnaster
herrejubel.jpg
De danske gymnaster jubler over førstepladsen, mens de svenske og norske deltagere må glæde sig over de næste placaringer. Foto: Lisa Ravnkilde
13 var med til at sikre flot triumf på Island

I sidste uge blev der afholdt EM i TeamGym. Det foregik på Island, men festen blev dansk. Der blev konkurreret i junior og senior, i henholdsvis damer, herre og mix. Ud af de 6 konkurrencer, vandt Danmark guld i de 5 og fik bronze i den sjette. Dermed blev det for Danmark et historisk godt EM, og det var med masser af gymnaster fra GIF-Gymnastik. Da havde nemlig hele 13 gymnaster og en træner med i den danske gymnastiktrup, og stoltheden er da også meget stor hos formand Hanne-Jette Hinsch.

”Det er så fantastisk, at vi som forening har så mange gymnaster med på landsholdene, og når det så oven i købet går så godt, så må man næsten knibe sig i armen”. Nu får landsholdsgymnasterne lov til at puste lidt ud, og så skal de ellers i gang sammen med resten af de dygtige gymnaster i GIF.

”Nu kan vores landsholdsgymnaster sammen med resten af vores dygtige gymnaster have 100% fokus på de kommende konkurrencer. Sidste sæson markerede vi os som en af de topklubber de andre hold skulle holde rigtig godt øje med, og i år har vi tænkt os at markere os endnu mere, ” siger sportschef Jan Darville.

Snart bliver der mulighed for at se mange af de talentfulde GIF gymnaster, da de er med i Gladsaxe Nytårscup 17.-18. januar i Gladsaxe Sportscenter.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top