Eventyrteatret er min anden familie
alberte-Hønnicke-Kyst-2.jpg
Siden Alberte blev student har hun vikarieret i en børnehave, samtidig med at hun har lagt mange kræfter på Eventyrteateret. Foto: Dorthe Brandborg.
Alberte Hønnicke Kyst fra Bagsværd spiller i øjeblikket med i Eventyrteatrets ”De Vises Sten”, som spiller i Glassalen i Tivoli

Hun har lige været ramt af influenza, så de sidste dage inden premieren har hun haft en ulidelig kvalme. Men der skal mere til at ødelægge en premiere for 19-årige Alberte, der spiller sin 9. forestilling med Eventyrteatret.

-Jeg har fået den fedeste rolle, men jeg kommer nok til at skræmme nogle børn væk med mit kostume og mit sorte ansigt,når jeg spiller den sorte gudine Kali, indrømmer Alberte, der har gået på dramaskolen siden 2007.
Interessen for musicals begyndte allerede fra barnsben, hvor hun gik til kor og dans. De sidste år har hun danset showdans og er lige kommet hjem fra VM i showdans, hvor hun fik en 8.plads.
Men hun mener selv, at det er sangen, der er hendes stærkeste kort.
-Men skuespil er pludselig også blevet en stor del af mit liv. Jeg vil gerne bruge mit liv på at lave noget kunstnerisk og gerne musicals, fortæller Alberte, der vil søge optagelse på Det Danske Musicalakademi i Fredericia.
-Jeg søger til foråret. Der er to prøver, og de lukker kun 8 elever ind om året. Fire piger og fire drenge, så det bliver svært, selv om jeg har en god ballast med fra Eventyrteateret, fastslår Alberte, der blev student fra Bagsværd Kostskole og Gymnasium sidste år.
-Jeg kan fortsætte med at gå på Eventyrteateret til jeg er 21 år. Det bliver trist at skulle forlade det, for det er et fantastisk sted at være – det bliver som ens familie. Man får nogle virkelig gode venner. Man er også konkurrenter, men vi er rigtig gode til at kunne glæde os på hinandens vegne. De sidste år har vi være en helt utrolig homogen gruppe. Der er en utrolig dejlig energi, forsikrer Alberte, inden hun sætter sig foran sminkebordet og lægger den sidste make-up og går ind i rollen som Kali.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top