Far har hjulpet mig meget
Anders-Bircow-01-24-14.jpg
Mine forældre støtter mig utrolig meget, forsikrer Sophia, der her sidder med sin lillesøster Julia og hendes forældre Anders og Marion Bircow. Foto: Kaj Bonne.
12-årige Sofia Bircow er datter af Anders Bircow og spiller lige nu med i ”De Vises Sten” på Eventyrteatret.

-Teater er for mig ikke bare for sjovt. Jeg brænder for det. Så klart lyder det fra Sophia Bircow, der har været en af de heldig 93 håbefulde musicaltalenter, der lige nu spiller bagen ud af deres sarier og haremsbukser i Glassalen i Tivoli. Stykket kører indtil  19. oktober.

Hun er vokset op i en familie, hvor entertainment er kommet ind med babymosen og benene har været strakte og ryggen ret.

Det startede med dansen. Sophia blev undervist af sin mor, Marion Ahlm Bircow, i standard-og latinamerikanske danse, men for fem år siden, begyndte Sophia Bircow på Eventyrteatrets Dramaskole, og det er fjerde gang, at hun spiller med i et af teatrets forestillinger. I år spiller hun en indisk danser og er understudy (reserve) til Kari – en af hovedrollerne.

-Jeg har øvet rigtig meget, og jeg er også klar, hvis jeg skal springe ind og være Kari, forsikrer Sophia og tilføjer, at hun har haft rigtig meget glæde af sin far og den hjælp, han har givet hende.

-Jeg ved allerede nu, at jeg skal være skuespiller, men jeg er ikke helt sikker på, om det er musicalvejen, jeg skal gå – jeg elsker i alle tilfælde den genre, fastslår Sophia, der dog allerede har været med i et par tv-produktioner i sit unge liv.

Hun er med i årets julekalender og så har hun været med i Tv-serien ”Livvagterne”.

Selvom skolen også betyder noget for den snart 13-årige pige, så har hun ikke planer om at skulle læse videre til noget andet, hvis skuespillerplanerne ikke bliver til noget.

-Jeg er faktisk god til golf og har spillet meget med min far, og så har jeg tænkt, at jo kunne overtage min mors firma, hvis det hele glipper, siger Sophia med et grin.

Men lige nu er det teatret, der får alt hendes opmærksomhed og hun nyder hvert eneste øjeblik.

-Mine venner er måske en lille smule træt af, at jeg ikke så tit kan være sammen med dem. De ved heldigvis også godt, at det ikke er noget personligt, men det er fordi, jeg bruger så meget tid på min største hobby.

Jeg er altid glad for at komme på Eventyrteatret. Det er dejligt altid at komme et sted, hvor folk er i godt humør. Hvis min dag ikke har været helt så god, så bliver det min redning at komme over til vennerne på teatret. Det er som at have en ekstra familie med masser af søskende, fortæller Sophia.

 

 

 

Sofia Ahlm Bircow eventyrteatret
Sophia har en sikker hånd med make-uppen. Den har hun været vant til fra danseverdenen,
så den lægger hun også selv på Eventyrteatret.
Foto. Eventyrteatret

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top