Farvel til en helikopter
Helikopter-03-41-14.jpg
Der skal noget batterikraft til fjernstyringen, når en helikopter i skala 1:1 skal sendes rundt. Personalet var kreative med at finde på skæg og ballade på en usædvanlig arbejdsdag. Rene Gerner brugte fjernstyringen til en racerbil. Foto: Kaj Bonne.
Uventet besøg på brandstationen

I tre år har Falck haft jobbet med at betjene regionerne med ambulancehelikoptre. Meget tid kan spares i pressede situationer, hvor det er livsvigtigt at få tilskadekomne eller syge på hospitalet i løbet af næsten ingen tid. Men nu har den opgave været i licitation, og så er et andet firma blevet valgt.

Derfor skulle Falck i onsdags aflevere den leasede helikopter i Sverige, og på vej derover kom helikopteren lige forbi brandstationen på Vandtårnsvej, fordi en person med tilknytning til jobbet har en tjenestelejlighed på brandstationen.

Og det blev lidt af en oplevelse for de folk, der var på arbejde. Ikke alene larmer en helikopter ganske meget, men den kan i allerhøjeste grad også flyttet vand og blade, der ligger på jorden.

Så efter besøget skulle der lige gøres rent en ekstra gang inde i garagen. Men det tog alle nu med højt humør.

Og værkstedshumoren foldede sig ud. Der blev taget mange sjove billeder og sendt mange billeder på facebook.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top