annonce
Frivillige værdsættes ikke
Det gør ondt dybt inde i sjælen når man læser, at Gladsaxe kommune har besluttet at støtte virksomheden AB Gladsaxe A/S økonomisk igen i år, med 800.000 de næste 2 år, med begrundelse i at AB A/S promoverer navnet Gladsaxe - uden at andre klubber får tilsvarende støtte.

Det arbejde der bliver lagt i resten af kommunens idrætsforeninger føler jeg ikke bliver værdsat på samme niveau som hvis vi var et A/S. Man har ærligt talt fornemmelsen af, at det blot handler om at støtte en trængt 1. divisionsklub, og man blot kalder det noget andet (“markedsføring af kommunen??”). Var der ikke også noget med at man købte noget gammelt køkkenudstyr til langt over den reelle værdi sidste år, som Statsrevisionen ikke godkendte?

Der kæmpes en hård kamp med økonomien i Gladsaxe-Hero Boldklub og klubben må sige nej til mange af de frivillige trænere når de vil til forskellige turneringer, det er der simpelthen ikke penge til i klubkassen og holdene må selv betale for de turneringer de gerne vil spille udover de vanlige DBU turneringer.

Derfor gør det ondt, ikke at 1. divisionsklubben AB A/S får økonomisk støtte, men at det arbejde der bliver lagt i de frivillige foreninger ikke bliver støttet i samme omgang, for her gøres efter min overbevisning en mindst lige så stort arbejde med at promovere, integrere, skabe sunde interesser, støtte dem der har behov og samle Gladsaxe.

 

Thomas Kragh
Forælder og træner i Gladsaxe-Hero Boldklub.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top