- Gladsaxebladet - https://www.gladsaxebladet.dk -

Gladsaxe HG’s damer er stadig ubesejret

Gladsaxe HG’s 3.divisons damer var søndag i kamp igen efter en pause på 14 dage. Denne gang på udebane imod Hillerød HK, som inden dagens kamp også var ubesejret.

Starten viste et tændt Gladsaxe hold, og efter små seks minutter var stillingen 1-5 til udeholdet.

Men langsomt var det som om luften gik ud af ballonen og Hillerød HK kom bedre med i kampen og stillingen ved pausen var 10-10.

2.halvleg blev lige så tæt som de første 30 minutter, holdene fulgtes pænt ad i en ikke særlig pænt spillet kamp. Der var ingen af holdene som kunne prale af at ramme topniveau og det hele endte uafgjort  20-20.

” Vi er langt fra tilfreds med dagens resultat, vi spiller noget af det dårligste vi har gjort i min tid som træner. Vi spiller usammenhængende og har slet ikke tempo i kuglen. Det er selvfølgelig positivt at vi på SÅ dårlig en dag kan få et enkelt point, men vi fører 20-19 med 25 sekunder igen og er faktisk i overtal, men vi giver Hillerød lov til at komme til en god chance og de får scoret 5 sekunder før tid til 20-20, det er sgu ikke i orden,” siger Morten Petersson

Næste kamp for damerne i Gladsaxe er på søndag kl. 14 i Gladsaxe Sportshal, hvor Furesø Håndbold som i sidste sæson spillede om oprykning til 2. division, kommer på besøg.

”Jeg nægter at tro, at vi kan spille så dårligt i to kampe i streg,” siger Morten Petresson.

”Pernille Dunn spillede en rigtig god kamp på venstre back og også vores venstre fløj Mette Løser gjorde det godt, ” roser træneren.