Gladsaxe HG’s damer kommet godt fra start
Forstærkninger kommet til fra Freja og Hjorten

Damerne fra Gladsaxe HG er kommet godt fra start 3.division pulje 6, med to sejre.
Team Nørrebro og team Arresø blev begge sat til vægs.
2.holdstræner Tonny Røslau er blevet sssisenttræner/fysisk træner og skal dele ansvaret med Cheftræner Morten Petersson. På spillersiden er der også sket lidt.
” Vi har fået en del tilgang op til denne sæson. Vi har fået en rigtig god bagspiller i Louise Herlevsen som er kommet til fra Herlev/Hjorten, en spiller jeg personligt er glad valgte at spille hos os da hun kan dække flere pladser i bagkæden og har nogle kvaliteter vi har manglet, siger træner Morten Petersson.
-Vi har også fået tilgang af Camilla Fangel og Christina Dannemand som begge er kommet til fra Freja HK som lå i 2.division sidste år. Camille Fangel er en rutineret stregspiller som vil forstærke os gevaldigt i begge ender af banen med hendes rutine og spillemæssige kvaliteter, hun er spillet i 2.div de sidste 8-10 år, så hun vil sammen med vores nuværende stregspiller Anja yde danne en fantastisk makkerpar.
Christina Dannemand er en bagspiller som også har spillet i 2.division en del år efterhånden, Christina har været små skade med sin ryg i et godt stykke tid så hun skal lige have lidt kampform tilbage igen, men når hun får det er hun helt sikkert en gevinst for holdet. Hun har et fantastisk skud og ser samtidig spillet rigtig fornuftigt så hende er vi rigtig glade for at få til klubben.”
-Vi lagde ud mod Team Nørrebro på udebane og vandt 20-15 (13-8)
Team Arresø blev besejret 21-12 (13-5) Ikke mindst Mette Løser gjorde det flot i den kamp.
Næste kamp er søndag 19. oktober hvor vi på udebane møder Hillerød HK kl. 15.00 i Trollesmindehallen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top