Gladsaxe Kommune får ny hjemmeside
Brugervenligheden er forsøgt forbedret

Tirsdag 7. oktober kl. 10 skifter Gladsaxe Kommune over til en helt ny hjemmeside, en side, som er mere brugervenlig, nemmere at søge på og som tilpasser sig, hvad enten man har computer, tablet eller mobiltelefon.
Den nye hjemmeside er blevet til med udgangspunkt i brugerundersøgelser, workshops og eksperters erfaringer med, hvad borgere og virksomheder har brug for og hvordan de nemmest og hurtigst finder rundt på en hjemmeside. Alle tekster er blevet gennemgået af de fagansvarlige redaktører, for at forbedre indholdet, før det blev flyttet over på den nye side. Og inden da har alle de involverede været på kursus, så de var godt rustet til den vigtige opgave.
– I arbejdet med den nye hjemmeside har vi især haft fokus på tre områder. For det første, at den nye side skulle fungere godt, hvad enten man ser den på din mobiltelefon, sin tablet eller sidder foran computeren. Vi har fundet en søgefunktion, som er intelligent og efterhånden selv lærer at finde de rigtige søgeresultater, ud fra hvad brugerne vælger. Det gælder både ens personlige søgninger og søgninger generelt. Og vi har gjort en stor indsats for at siden skal være nem at finde rundt på, uanset hvordan du søger og hvor på siden du er, fortæller kommunikationschef Ulla Baden.
Ulla Baden opfordrer borgerne til at melde tilbage på webmaster@gladsaxe.dk, hvis de oplever ting, på siden, der ikke fungerer optimalt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top