Indbrudstyv anholdt i Gladsaxe
Onsdag 22. oktober kl. 19.38 anmeldte en opmærksom nabo, at der var indbrud i lejligheden over hende på Tobaksvejen.

 

Politiet rykkede ud og søgte efter gerningsmænd i området. Det gav pote – kl. 19.48 anholdt de en 34-årig chilensk mand som ikke kunne redegøre for sin færden i området. Derudover var han i besiddelse af tyvekoster og et koben. Han blev sigtet for indbruddet og der venter ham nu en tur i retten. Vær skeptisk

 

Trick- og gadetyve er snu og finder på mange påskud for at stjæle på gaden eller i hjemmet. Københavns Vestegns Politi opfordrer borgerne til at følge nogle enkle råd for at beskytte sig mod de langfingrede: Vær skeptisk, når ukendte personer henvender sig – hjemme og på gaden. Åben kun døren for folk, du kender. Brug dørspion eller spørg til ærinde uden at åbne. Lav faste aftaler med hjemmehjælpere, håndværkere mv. – spørg gerne efter legitimation. Skilt ikke med, du bor alene – skriv kun forbogstav og efternavn på dørskiltet. Hold afstand til ukendte personer på gaden, ved indkøb mv. og hold pungen tæt til kroppen. Skjul altid din pinkode og opbevar den aldrig med dit kort. Gå ikke rundt med store værdier – og lad dem ikke ligge fremme hjemme. Ring hurtigt til politiet, hvis du oplever noget mistænkeligt: 43 86 14 48 eller 114. Ring Alarm 1-1-2 hvis det sker akut.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top