annonce
Jyske Bank opsætter hjertestarter
hjertestarter.jpg
Hjertestarteren er placeret uden for banken, så den er nem at komme til. Og ingen behøver at være bange for at betjene maskineriet, for en stemme instruerer undervejs. Foto: Privat.
Ofte kan liv reddes med meget hurtig hjælp

Når nøden er størst, er hjælpen som bekendt nærmest – og i Jyske Bank i Søborg er den nu rykket helt tæt på. Jyske Bank nemlig opsat en hjertestarter, som alle har mulighed for at betjene.
”Baggrunden er ganske enkel: Det handler om at redde liv. Chancen for at overleve stiger markant, hvis der hurtigt – inden for få minutter ydes livreddende førstehjælp evt. med brug af hjertestarter. Selvom man ikke har været på kursus, skal man ikke være bange for at tage den i brug. Personalet i Jyske Bank gennemgår ultimo oktober et førstehjælpskursus,” fortæller Per Vesterholm, afdelingsdirektør i Jyske Bank, Søborg
Hjertestarteren er anbefalet af Hjerteforeningen, og er nem at håndtere. Der er tydelige instruktioner, og en stemme fortæller, hvad man skal gøre undervejs.
Hjertestarteren ved Jyske Bank er placeret på Søborg Hovedgade 88 uden for banken, og er derfor nem at få øje på. Desuden er den registreret hos hjertestarter.dk, hvilket betyder, at alarmcentralen også ved, at den er til rådighed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top