- Gladsaxebladet - https://www.gladsaxebladet.dk -

Kaniner på planteskolen

Gladsaxe Kaninforening holder kaninudstilling på Aldershvile Planteskole på Bagsværdvej 194. Der er både lørdag og søndag en udstilling med en række af de flotte varianter inden for racekaniner
Lørdag 18. oktober mellem kl. 9 og ca. 13 kan man overvære bedømmelsen af racekaniner i mange forskellige varianter, som avlerne kommer med. Bedømmelsen foretages efter Nordisk Kaninstandard af to autoriserede kanindommere fra Danmarks Kaninavlerforening.
Søndag 19. oktober er der kælekaninbedømmelse mellem kl. 10 og 13. Kælekaninbedømmelsen er åben for alle, uanset om man er medlem af kaninavlerforeningen. Kælekaniner skal ikke medbringe bedømmelseskort, her skriver vi bedømmelsen direkte på et diplom, som du får med hjem. I bedømmelsen indgår ejers viden om kaninen, og ejer skal derfor være der under bedømmelsen. Det er muligt at deltage uden forhåndstilmelding, men for at have en idé om, hvem der kommer, vil vi gerne have besked på info@gladkanin.dk, hvis du kommer med kælekaniner til bedømmelse. Der er præmier til de 3 bedste kælekaniner. Stadepenge er 25 kr. pr. kælekanin. Du møder op med din(e) kanin(er) søndag mellem kl. 10 og 12. Præmieoverrækkelsen er søndag kl. 13. Arrangeret af Gladsaxe Kaninforening – Glad Kanin. (Fri entré)