”Kassedyk” på Gladsaxe Møllevej
Onsdag 8. oktober kl. 08.09 havde et supermarked på Gladsaxe Møllevej besøg af en tyv. Tyven betalte for nogle varer, og da ekspedienten forlod kasseapparatet rakte han ned og stjal kontanter. Han gik fra stedet mod Branddamsvej og beskrives som: A: Dansk mand, 20-30 år, 175-190 cm høj og muskuløs af bygning. Han havde kort […]

Onsdag 8. oktober kl. 08.09 havde et supermarked på Gladsaxe Møllevej besøg af en tyv. Tyven betalte for nogle varer, og da ekspedienten forlod kasseapparatet rakte han ned og stjal kontanter. Han gik fra stedet mod Branddamsvej og beskrives som:
A: Dansk mand, 20-30 år, 175-190 cm høj og muskuløs af bygning. Han havde kort brunt hår og var iført en sort dunjakke, en grå og blå stribet trøje, sorte bukser og lyse sneakers.
Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen. Henvendelse i dagtimer på hverdage til politikommissær Michael Liebst Sørensen på telefon 72 58 73 55, eller døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top