Liberal Alliance lever op til valgløfter.
Da jeg blev valgt ind for Liberal Alliance i Gladsaxe byråd sidste år, var det med et valgløfte om lavere skatter og afgifter. Og det er allerede lykkedes.

Da jeg blev valgt ind for Liberal Alliance i Gladsaxe byråd sidste år, var det med et valgløfte om lavere skatter og afgifter. Og det er allerede lykkedes.

Liberal Alliance er et parti der tager ansvar og et parti der arbejder målrettet mod resultater. Derfor er Liberal Alliance med i budgetforliget, som byder på højere service til borgene og lavere skatter og afgifter.

Selvfølgelig ønskede jeg, at skattenedsættelsen var større og at grundskylden var kommet længere ned, men det er et skridt i den rigtige retning. Jeg er stolt af at være med i et parti, som lever op til valgløfterne og jeg vil fortsætte arbejde for lavere skatter og afgifter.

Budgetforliget indeholder en nedsættelse af udskrivningsprocenten på 0,1 procent point – fra 24,0 pct. til 23,9 pct. til gavn for alle borgere i kommunen. Samtidig bliver dækningsafgiften på erhvervsejendomme sat ned med 0,2 promille, fra 9,8 promille til 9,6 promille, til gavn for erhvervslivet og med henblik på at fremme væksten i kommunen.

Michele Fejø
Medlem af Gladsaxe Byrådet for Liberal Alliance
Folketingskandidat for Liberal Alliance

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top