”Luk Wergelands Alle
Der er hul i trafikplanlægningen i forhold til Wergelands Alle/Søborg Hovedgade og Søborg Skole med tilhørende skoledistrikt. Når Søborg Skole snart øger elevoptaget, er det på tide at finde en holdbar løsning. Wergelands Alle forbinder Søborg Hovedgade med skoledistriktets opland og tillader med lyskurv gennemkørende trafik. Derfor vælger de travle forældre at benytte Wergelands Alle […]

Der er hul i trafikplanlægningen i forhold til Wergelands Alle/Søborg Hovedgade og Søborg Skole med tilhørende skoledistrikt. Når Søborg Skole snart øger elevoptaget, er det på tide at finde en holdbar løsning. Wergelands Alle forbinder Søborg Hovedgade med skoledistriktets opland og tillader med lyskurv gennemkørende trafik. Derfor vælger de travle forældre at benytte Wergelands Alle når de kører deres børn ”trygt” i skole. Det betyder at beboerne på vejen nærmest er spærret inde omkring morgenmødetid. Vejen er ikke dimensioneret til at klare det trafikpres der opstår om morgenen. Som beboere døjer vi desuden med megen og ofte tung gennemkørende trafik dagen igennem. Flere af de øvrige veje der forbinder Søborg Hovedgade med Marienborg Alle og Gladsaxevej er enten er lukkede eller der er foretaget trafiksaneringer med fortovsfliser ved vejindkørslen. På Wergelands Alle der kun sat et hastighedsregulerende skilt med max. 30 km. Den er overflødig om morgenen, for da er det umuligt at køre 30 km i timen. Resten af døgnet overholdes fartgrænsen til gengæld ikke. Der må gennemføres en trafiksanering af Wergelands Alle som giver beboerne tålelige forhold og sikrer skoledistriktets børnefamilier mulighed for at transportere deres børn trygt i skole. En løsning kunne være at lukke vejen for gennemkørende trafik og anlægge en ”kiss and drop” afsætning, lede trafikken tilbage på Søborg Hovedgade. Lad os få lukket hullet i trafikplanlægningen og Wergelands Alle.”
Heidi Alsing og Jacob Steen Møller
Wergelands Alle 15
2860 Søborg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top