Annonce
Misforstået borgmester-populisme
Borgmester Karin Søjberg Holst har som sædvanlig spillet ud til de borgerlige partier ved at foreslå skattenedsættelser for erhvervsliv og husstande.

Jeg forstår, at vores lokale plejehjem Møllegården er blevet ofret denne gang og skal spare 5 millioner, så borgmesteren kan sælge budgettet som et skattenedsættelsesbudget. Men borgmesteren og alle hendes støttepartier er helt ude af trit med befolkningen.

En Epinion-undersøgelse fra forrige uge viser, at 54% af befolkningen gerne vil betale mere i skat for at bevare velfærdssamfundet, mens kun 17% hellere vil have offentlige nedskæringer. Så budgetflertallet i Gladsaxe har åbenlyst misforstået, hvad deres opgave er.

Epinion viser også, at når man spørger byrødderne, så ligger de to tal meget tættere på hinanden. Konklusion: Byrødder tror fejlagtigt, at deres vigtigste opgave er at spare, mens befolkningen først of fremmest tænker på den offentlige service. I Gladsaxe Byråd omfatter denne ødelæggende misforståelse åbenbart alle partier undtagen Enhedslisten.

 

Johan Keller, Lyngby

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top